מרכיבים:
מנה אחת

200 גרם טופו
קישוא חתוך לקוביות
בצל חתוך לחצאי טבעות
כוס ברוקולי טרי מחולק לפרחים
1-2 כפות סויה
חצי כפית שמן שומשום
כפית שמן זית
כף גדושה גינג'ר כתוש

אופן הכנה:
פורסים את הטופו בעובי סנטימטר.
משרים כחצי שעה (לפחות) בסויה, שמן שומשום וחצי מכמות הג'ינג'ר.
בינתיים מקפיצים בצל עם חצי כפית שמן, מוסיפים את הג'ינג'ר, הקישואים והברוקולי, מקפיצים, מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים עד לריכוך.
מוסיפים את הסויה שנשארה מהמשרה (או מעט יותר) ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת פסים, מרססים שמן זית וצורבים את נתחי הטופו משני הצדדים.

מניחים את הטופו על הירקות ונהנים:)

ערכים תזונתיים למנה:
440 קק"ל
3 מנות חלבון
3 מנות ירק
0.5 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה